מהיום, מכבדים תשלומים מהנייד בבית העסק בקלות ובאופן בטוח!

עם המעבר לתשלום מאובטח ומתקדם יותר ב-EMV, אפשר להתחיל לכבד תשלומים עם הנייד או עם השעון באפליקציות התשלום השונות (Google Pay, Apple Pay) ובארנקים דיגיטליים אחרים, מלקוחות ישראליים וגם מתיירים.

 

למה זה טוב לעסק שלך?

משלמים בלי קוד סודי

משלמים בלי קוד סודי

הלקוח לא זוכר את הקוד הסודי של הכרטיס ?בתשלום עם הנייד הוא לא צריך אותו...

טאצ' אחד וסיימנו

טאצ' אחד וסיימנו

המגע היחיד בזמן התשלום קורה בין הנייד של הלקוח למסוף. זהו...
לא מעבירים כרטיס או שטרות מיד ליד. פחות מגע יותר היגייני.

העולם מתקדם, לא נשארים מאחור

העולם מתקדם, לא נשארים מאחור

המעבר לתשלום מהנייד תופס תאוצה בכל העולם, מתן שירות מתקדם ללקוחות משפר את תדמית העסק.

 

עסקה בטוחה

עסקה בטוחה

כל עסקה שתתבצע מהנייד עם ארנק דיגיטלי היא עסקה בטוחה ולכן לא יהיה ניתן להכחיש אותה (בדיוק כמו עסקה עם כרטיס פיזי)

 

שאלות ותשובות  

ארנק או אמצעי תשלום דיגיטלי מאפשר להכניס את כרטיסי האשראי שבארנק לנייד, וכך אפשר לשלם ישירות עם הנייד בקלות, במהירות והכי חשוב – באופן מאובטח. התשלום עם הנייד מתאפשר רק במסופים התומכים ב- EMV. השירות זמין לכל מי שיש לו מכשיר נייד בעלת מערכת הפעלה אנדרואיד או IOS.

 


פשוט, משחררים את המכשיר מהנעילה ומזדהים, מצמידים את גב המכשיר למסוף התשלום. לא צריך להציג את הכרטיס או להקליד קוד סודי. זה נכון לגבי עסקות בכל סכום

 

 


לא... כל מה שצריך לעשות הוא לשחרר את הנייד מהנעילה שלו ולהצמיד את גב הנייד למסוף התשלום. זהו! העסקה תבוצע בכרטיס המצורף לארנק הדיגיטלי.

 

 


הכי מאובטח! התשלום בנייד עומד בתקני האבטחה המחמירים בעולם. כדי לשלם עם הנייד חייבים לשחרר את נעילת המכשיר. ככה אנחנו נדע שהנייד שלך לא הגיע לידיים הלא נכונות.

 


קודם כל מומלץ שאתה כבית עסק תוודא שהמסוף תומך בעסקאות מסוג זה. תומך? אז כדאי לבדוק אם ה-NFC פתוח בהגדרות המכשיר של הלקוח (במידה ויש לו מכשיר אנדרואיד). פתוח? שווה לנסות לשלם שוב, רק שהפעם בלי הכיסוי של הנייד.
אם בכל זאת זה לא התאפשר, הנציגים שלנו ינסו לעזור לך בטלפון: 03-5726333


אין הבדל: העמלות, תאריך הזיכוי, הנחות מועדון ויתר מאפייני העסקה נשארים ללא שינוי. כמו כן, תכונות כרטיס האשראי נשמרות במלואן גם בתשלום בנייד וניתן לבצע עסקאות בתשלומים, עסקאות קרדיט, זיכויים ועוד. השוני היחיד הוא שבמקום מספר כרטיס של הלקוח, מוצג מספר טוקן (Token) שמייצג את מספר הכרטיס וזאת לצורך אבטחת התשלום

 


ודאי שלא! בית העסק משלם עמלה זהה גם במקרה שבו העסקה בוצעה באמצעות כרטיס אשראי פיזי וגם אם בוצעה באמצעות אפליקציית תשלום, כמו שירות התשלום GooglePay או ApplePay

 


כן, באתר כאל עסקים ובאפליקציית Cal4Biz אפשר לאתר את העסקה באמצעות מספר הטוקן (Token) או באמצעות מספר הכרטיס המקורי

 

 


ברור שאפשרי! זה עובד בדיוק כמו בכרטיס הפיזי שיש ללקוח.