זה כאל
כבר לא צריך להוציא את כרטיס האשראי מהארנק או להסתובב בכלל עם ארנק
פשוט שולפים את הנייד, מזדהים בשיטת ההזדהות, מצמידים למסוף בבית העסק, ומשלמים
יש לכם קוד אחד פחות לזכור. משלמים בנייד בלי להקיש את הקוד הסודי
אפליקציית התשלומים מאובטחת ביותר - רק אתם יכולים לפתוח את הנייד שלכם ולכן רק אתם יכולים לשלם איתו
במקרה של חסימת הכרטיס בעקבות אובדן, גניבה או סיום תוקף, הכרטיס החדש יצורף אוטומטית לתשלום בנייד ותוכלו להמשיך לשלם כרגיל ללא המתנה לכרטיס הפיזי החדש
* השירות זמין לכל לקוחות כאל שמחזיקים כרטיס אשראי עם לוגו כאל (ויזה או מאסטרקארד) או כרטיס דיינרס משולב (נושא לוגו דיינרס
ומאסטרקארד) בכפוף למפורט באתר כאל
יותר ויותר בתי עסק בישראל כבר מכבדים תשלום עם ארנקים דיגיטליים באמצעות הנייד או מכשירים נוספים שתומכים בתשלום דיגיטלי. לא משנה איזה מכשיר יש לך, כאל מאפשרת לך לצרף את הכרטיסים שלך וליהנות ממהפכת התשלום בנייד. ארנק Google Pay מאפשר ללקוחות עם מכשירי אנדרואיד לשלם עם הנייד. כמובן שגם לקוחות Apple כבר יכולים לשלם דרך הנייד עם כרטיסי כאל באמצעות Apple Pay.
מהפכת הארנק הדיגיטלי
לצאת לבילוי, ריצה, טיול עם הכלב או הפסקת קפה בעבודה בלי הארנק זה העולם החדש! עכשיו זה פשוט- לשלם עם הנייד שתמיד איתך גם ככה ולשלם באמצעות הארנק הדיגיטלי. התשלום בנייד מתאפשר באמצעות שימוש בתקן EMV לעסקאות בטוחות ומניעת הונאות. בנוסף, את המכשיר הנייד שלך אף אחד לא יכול לפתוח במקומך, לא משנה איזו שיטת הזדהות בחרת: זיהוי פנים, טביעת אצבע או קוד. לכן, התשלום הוא אישי ומאובטח.
לא... יש לך קוד אחד פחות לזכור, כל מה שצריך לעשות הוא לשחרר את הנייד מהנעילה שלו ולהצמיד את גב הנייד למסוף התשלום. זהו! העסקה תבוצע בכרטיס שצרפת לארנק הדיגיטלי.
הכי מאובטח! התשלום בנייד עומד בתקני האבטחה המחמירים בעולם. כדי לשלם עם הנייד חייבים לשחרר את נעילת המכשיר. ככה אנחנו נדע שהנייד שלך לא הגיע לידיים הלא נכונות.
כל העסקאות מופיעות באפליקציה, באתר ובדף הפירוט החודשי.
עסקת תשלום בנייד היא עסקה רגילה שמופיעה מיידית באזור עסקאות הממתינות לאישור באפליקציית כאל. אפשר למצוא את העסקאות גם במסכי פירוט עסקאות בכרטיס יחד עם שאר העסקאות שבוצעו בכרטיס האשראי הפיזי שלך.
בטח! זה עובד בדיוק כמו בכרטיס הפיזי שיש לך.
ממש לא. אין תוספת תשלום או עמלה אם בחרת לשלם באפליקציית תשלום בנייד
כן וזה יוצא אפילו משתלם יותר, כי לכל כרטיס יש את ההטבות שלו כשמשלמים איתו באפליקציית תשלום בנייד. הכרטיס הראשון שצירפת לתשלום באפליקציה ישמש ככרטיס ברירת המחדל שבו יבוצע התשלום. רוצה לשנות אותו? אין בעיה, אפשר לבחור עם איזה כרטיס רוצים לשלם, גם אם זה תשלום חד פעמי וגם אם רוצים לשנות את כרטיס ברירת המחדל (עושים את זה דרך תפריט ההגדרות).
בוודאי, מדינות רבות כבר אימצו את הטכנולוגיה ואפשר למצוא בתי עסק רבים שתומכים בתשלום בטאצ' ושמופיע בהם סימן הקשתות , המאפשר תשלום בסטנדרט אבטחה בינלאומי של חברות האשראי המובילות בעולם.
אנחנו ממליצים לחסום זמנית את הכרטיסים שיש לך בארנק הדיגיטלי, דרך אפליקציית כאל, אתר כאל או במוקד השירות בטלפון: 03-5723666.
אנחנו ממליצים להסיר זמנית את הכרטיסים מאפליקציית התשלום ישירות (Google Pay או Apple Pay). כשהמכשיר יחזור מהתיקון יש לשייך מחדש את הכרטיס לתשלום בנייד דרך אפליקציית כאל.
קודם כל מומלץ לוודא מול בית העסק שהמסוף תומך בעסקאות מסוג זה. תומך?
אז כדאי לבדוק אם ה-NFC פתוח בהגדרות המכשיר שלך (במידה ויש לך מכשיר אנדרואיד). פתוח? שווה לנסות לשלם שוב, רק שהפעם בלי הכיסוי של הנייד. אם בכל זאת לא הצלחת הנציגים שלנו ינסו לעזור לך בטלפון: 03-5723666
השירות זמין לכל לקוחות כאל שמחזיקים כרטיס אשראי עם לוגו כאל (ויזה או מאסטרקארד) או כרטיס דיינרס משולב (נושא לוגו דיינרס ומאסטרקארד) בכפוף למפורט באתר כאל:
Google Pay
Apple Pay
לתשומת ליבך, אם החלפת את מספר טלפון הנייד שלך במערכות חברת כאל או דיינרס קלאב, יש להמתין 48 שעות לפני שניתן לצמד את כרטיס האשראי לתשלום בנייד (כל אפליקציית תשלום בנייד). אם לאחר 48 שעות מרגע העדכון של מספר הטלפון החדש במערכות החברה עדיין לא הצלחת לבצע את הצימוד, ניתן לפנות לשירות הלקוחות של כאל.
יש לך נייד עם מערכת הפעלה של אנדרואיד? חשוב לוודא שהמכשיר תומך NFC.
בכל בית עסק שמכבד תשלום בטאצ' ושמופיע בו סימן הקשתות: קונטקטלס . בארץ יש כבר הרבה רשתות שמאפשרות תשלום בטאצ': שופרסל, Be, אדידס, Ivory מחשבים, מחסני תאורה , אושר עד, H&O, סטימצקי, הודיס, איי דיגיטל, H&M, קרולינה למקה, אופיס דיפו, אורבניקה, דקטלון ישראל, קסטרו, זארה, ברשקה, מאסימו דוטי, פול אנד בר, נעמן, דלתא ועוד. גם בעולם ברוב העסקים אפשר לבצע תשלום מאובטח בנייד.
פשוט, משחררים את המכשיר מהנעילה שהגדרת, מצמידים את גב המכשיר למסוף התשלום, וזהו, שילמת! העסקה תופיע מיד באפליקציית כאל.
לגמרי קל! מחפשים את אפליקציית כאל בחנות האפליקציות או שנכנסים לקישור הזה .
אפשר להצטרף ל- Google Pay במכשירי אנדרואיד מגרסה 5.0 ומעלה בלבד, בעלי רכיב NFC (יש לוודא שרכיב ה- NFC במצב פתוח בהגדרות המכשיר), ושמוגדר בהם קוד לנעילת מכשיר.
בחלק מהדגמים של שיאומי, צריך לוודא שהכרטיס נשמר במקום הנכון במכשיר. יכול להיות שהכרטיס נשמר במקום הלא נכון במכשיר. איך מוודאים את זה? לפני צירוף כרטיס ל- Google Pay נכנסים להגדרות 'חיבור ושיתוף', ומוודאים שבמיקום "רכיב מאובטח" מוגדר HCE . אם כבר צירפת כרטיס ל- Google Pay לפני שינוי ההגדרות, צריך להסיר את הכרטיס מ -Google Pay, לבצע את השינוי בהגדרות ולצרף את הכרטיס שוב.
פשוט וקל – נכנסים לאפליקציית כאל, לוחצים על סימן הפלוס (+), בוחרים Google Pay ועוקבים אחר ההנחיות, או שמורידים את אפליקציית הארנק של Google Pay מחנות Google Play , מצרפים את כרטיס כאל, ואפשר להתחיל לשלם בנייד. שירות Google Pay זמין במכשירי אנדרואיד בגרסהAndroid 5.0 או מתקדמת יותר. אפשר להצטרף ל- Google Pay רק אם מוגדר בנייד שלך קוד לנעילת מסך ורכיב ה-NFC במצב פעיל [ניתן לוודא בהגדרות המכשיר].
נכנסים לאפליקציית ל- Google Pay , ובמסך הראשי שבו מוצגים הכרטיסים, בוחרים את הכרטיס שבו ברצונכם לשלם ומגדירים אותו ככרטיס הראשי.
אנחנו ממליצים על אפליקציית כאל כמובן. אבל אפשר גם להצטרף דרך אפליקציית Wallet של Apple.
לא. צריך לוודא שיש לך iPhone מגרסה 6 ומעלה. חוץ מה- iPhone, אפשר לשלם גם עם מגוון מכשירי Apple אחרים:
.Apple Watch, iPad, Mac. הרשימה המלאה של המכשירים הנתמכים בקישור הזה: https://support.apple.com/en-us/HT208531
בנוסף, אפשר לשלם עם Apple Pay באינטרנט דרך דפדפן ספארי ובאפליקציות התומכות, בכל אתר שיש בו כפתור תשלום של Apple Pay . במכשירי: iPhone ,iPad, Mac .
לא, כלום. שתי לחיצות מהירות בכפתור הימני במכשיר (או בשעון) יפתחו ישירות את האפשרות לתשלום.
זה פשוט וקל - נכנסים לאפליקציית כאל, במסך הכניסה לוחצים על כפתור Apple Pay "תשלום בנייד", מזדהים, בוחרים איזה כרטיס לצרף, וזהו - אפשר להתחיל לשלם בנייד.
אפשר גם להצטרף ישירות ל- Apple Pay דרך אפליקציית ה- Wallet של Apple - פשוט נכנסים לאפליקציית הארנק ,לוחצים על סימן הפלוס (+) ומצרפים את הכרטיסים שרוצים. זהו, אפשר להתחיל לשלם בנייד עם Apple Pay . השירות זמין במגוון מכשירי Apple עם מערכת הפעלה IOS בגרסה 10.3 ומעלה.
רוצה לראות איזה קל להצטרף ל- Apple Pay? >
כל העסקאות מופיעות באפליקציה, באתר כאל ובדף הפירוט החודשי. עסקת Apple Pay היא עסקה רגילה שמופיעה מיידית באזור עסקאות הממתינות לאישור באפליקציית כאל, וגם במסכי פירוט עסקאות בכרטיס. אפשר גם לחפש רק עסקאות שבוצעו ב-Apple Pay או לצפות ב-10 העסקאות האחרונות שבוצעו עם Apple Pay בארנק הדיגיטלי של Apple